ميوه گل سرخ و بهبود درد و التهاب مفصل

 

پروتئيني موسوم به (GOPOR كه در ميوه گل سرخ يافت مي شود قابليت حفاظت از غضروف هاي آسيب پذير را داشته و احتمالا توليد مجدد آنها را تحريك مي كند.به گفته پژوهشگران GOPOR همچنين مي تواند خلق را بهبود دهد، باعث افزايش انرژي شده و نيز كيفيت خواب را در افراد مبتلا به آرتريت بهبود بخشد.پودر ميوه گل سرخ ژنهاي خاص را كه عامل توليد پروتئين ها و آنزيم هاي تخريب كننده مفاصل ملتهب هستند، غيرفعال مي كند.از سوي ديگر اين ماده، گروه ديگري از ژنها را كه به توليد كلاژن و غضروف هاي ضروري براي حفظ سلامت مفاصل كمك مي كند، فعال مي سازد.

 

 

 

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: درمان طب سنتی ، ،
برچسب‌ها:

تاريخ : چهار شنبه 15 دی 1395برچسب:, | 18:26 | نویسنده : محمد |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • سحر دانلود