جزوءبرق قدرت( ماشین های الکتریکی III)

تبلیغات

موضوعات

نویسندگان

پشتيباني آنلاين

    پشتيباني آنلاين

درباره ما

    یادداشت کن لذت ببر
    به وبلاگ من خوش آمدید امیدوارم مطالبی که در وبلاگ براتون گذاشتم مورد استفاده تان قرار بگیرد و خوشتان بیاید اگر هم از مطالب خوشتان امد یا دوست نداشتید حتما در قسمت نظرات بنویسید خوشحال میشم نظرات شما عزیزان را بدانم.این وبلاگ در تاریخ اذر ماه 1393 شروع به کار کرده برای شما دوستان عزیز.......... امیدوارم روز خوبی داشته باشید در وبلاگ بنده .

امکانات جانبی



ورود کاربران

    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

    نام کاربری
    رمز عبور
    تکرار رمز
    ایمیل
    کد تصویری

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 3467
    کل نظرات کل نظرات : 38
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 18

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 694
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 3
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 69
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 0
    آي پي امروز آي پي امروز : 231
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 1
    بازدید هفته بازدید هفته : 697
    بازدید ماه بازدید ماه : 11004
    بازدید سال بازدید سال : 20793
    بازدید کلی بازدید کلی : 208188

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 3.142.43.216
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز :

چت باکس


    نام :
    وب :
    پیام :
    2+2=:
    (Refresh)

پربازدید

تصادفی

تبادل لینک

    تبادل لینک هوشمند

    برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان یادداشت کن لذت ببر و آدرس yaddashtkon.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






خبرنامه

    براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



آخرین نطرات

جزوءبرق قدرت( ماشین های الکتریکی III)

 

s5.picofile.com/file/8156136176/M3_10.pdf.html


تاریخ ارسال پست: سه شنبه 18 آذر 1393 ساعت: 11:47
می پسندم نمی پسندم

جزوءبرق قدرت(بررسی پست های فشار قوی)

 

s5.picofile.com/file/8156136068/Post_highpressure_www_prozheha_ir_.pdf.html


تاریخ ارسال پست: سه شنبه 18 آذر 1393 ساعت: 11:46
می پسندم نمی پسندم

جزوء مهندسی برق قدرت(نقش اتوماسیون در هوشمند سازي شبکه هاي توزیع انرژي الکتریکی)

 

s5.picofile.com/file/8156040776/erib_ir_99_1_.pdf.html


تاریخ ارسال پست: دو شنبه 17 آذر 1393 ساعت: 19:23
می پسندم نمی پسندم

جزوء مهندسی برق قدرت(آزمايشگاه م دار منطقي)

 

s5.picofile.com/file/8156039876/az_madar_manteghi_amin_sheikh_najdi_www_wikipower_ir_.pdf.html


تاریخ ارسال پست: دو شنبه 17 آذر 1393 ساعت: 19:19
می پسندم نمی پسندم

جزوءمهندسی برق قدرت(موتورهاي القائي تكفاز)

می پسندم نمی پسندم

جزوءبرق صنعتی (موتور جریان متناوب)


موتور جریان متناوب

 

موتور جریان متناوب یک ماشین الکتریکی است که با جریان متناوب تغذیه شده و توان الکتریکی را تبدیل به توان مکانیکی چرخشی یا خطی می‌نماید. موتور جریان متناوب AC از دو قسمت اصلی تشکیل شده:

  • استاتور: هسته خارجی و معمولاً ثابت که با استفاده از جریان متناوب، میدان مغناطیسی دوار ایجاد می‌کند.
  • روتور: هسته داخلی و متحرک که به محور خروجی متصل شده و با توجه به میدان مغناطیسی دوار تولید شده توسط استاتور، گشتاور تولید می‌کند.

از نظر نوع روتور مورد استفاده در موتورها، موتورهای جریان متناوب به دو صورت طبقه‌بندی می‌شوند:

  • موتور سنکرون یا هم‌زمان که در آن روتور دقیقاً با سرعت میدان دوار می‌چرخد. در این نوع موتورها میدان الکتریکی روتور به وسیله یک منبع خارجی تامین می‌شود.
  • موتور آسنکرون یا القایی که در آن میدان الکتریکی روتور از القای میدان استاتور پدید می‌آید.

 




تاریخ ارسال پست: شنبه 8 آذر 1393 ساعت: 1:10
می پسندم نمی پسندم

جزوءبرق صنعتی (دیود)


کاربر دیود و هر انچه که باید در مورد دیود بدانید

دیود چیست ؟
 

 

از اتصال دولایه p & n دیود درست می شود

۱- بعد از پیوند نیمه هادی نوع p & n کنار یکدیگر ، الکترونهای آزاد و حفره ها از محل پیوند عبور کرده ، با هم ترکیب می شوند و تشکیل یک لایه سد یا عایق می دهند .

۲- یک منطقه تخلیه در محل پیوند ها ایجاد می شود که فاقد الکترونهای آزاد و حفره ها می باشد ، لکن اتمهایی که الکترون از دست داده و یا گرفته اند ، در دو طرف لایه سد و در منطقه تخلیه وجود دارند .

۳- اتمهای یونیزه شده ، ایجاد سد پتانسیل می کنند که برای نیمه هادی ژرمانیومی حدود ۰.۲ ولت است و برای نیمه هادی سیلسیمی حدود ۰.۶ ولت است .

۴- سد پتانسیل باعث که از حرکت و ترکیب بیشتر الکترونها و حفره ها در لایه سد جلوگیری به عمل آید .

۵- کریستال نیمه هادی نوع p دارای بار الکتریکی مثبت و کریستال نیمه هادی n دارای بار الکتریکی منفی می باشد .

دیودها جریان الکتریکی را در یک جهت از خود عبور می‌‌دهند و در جهت دیگر در مقابل عبور جریان از خود مقاومت بالایی نشان می‌‌دهند. این خاصیت آنها باعث شده بود تا در سالهای اولیه ساخت این وسیله الکترونیکی ، به آن دریچه یا Valve هم اطلاق شود. از لحاظ الکتریکی یک دیود هنگامی عبور جریان را از خود ممکن می‌‌سازد که شما با برقرار کردن ولتاژ در جهت درست (+ به آند و – به کاتد) آنرا آماده کار کنید. مقدار ولتاژی که باعث می‌شود تا دیود شروع به هدایت جریان الکتریکی نماید ولتاژ آستانه یا (forward voltage drop) نامیده می‌شود که چیزی حدود ۰.۰۶ تا ۰.۶ ولت می‌‌باشد.




تاریخ ارسال پست: شنبه 8 آذر 1393 ساعت: 1:3
می پسندم نمی پسندم

جزوءبرق صنعتی (شبکه های هوشمند)

شبكه هوشمند دقيقا چيست؟

ابتدا، بيائيد در مورد شبكه به شكلي كه هم اكنون موجود است صحبت كنيم: شما يك زير ساخت توزيع داريد كه شامل ايستگاه هاي توليد نيرو، خطوط انتقال ولتاژ-بالا براي حمل حجم بالايي از نيرو به سمت نقاط تحويل، ايستگاه هاي فرعي براي شكستن آن نيرو به ولتاژهاي پائين، مدارات تغذيه كننده، و در آخر ترانسفورماتورهاي توزيع براي كاهش بيشتر ولتاژ و مناسب استفاده در منزل شما ، مي باشد. هم اكنون، شبكه برق احتمالا در مورد زمان قطع برق چيزي متوجه نمي شود مگر پس از اينكه تعداد كافي از كاربران توخواني شوند. يك شبكه نيروي هوشمند ابزارآلاتي به دستگاه هاي شبكه مي افزايد، به ايستگاه هاي فرعي، و به خطوط انتقال، و حجم انبوعي از داده ها را جمع آوري مي كند و سپس اين داده ها را پردازش كرده، قادر خواهد بود تا بصورت يك شبكه خودكار عمل كند.

 




تاریخ ارسال پست: شنبه 8 آذر 1393 ساعت: 1:1
می پسندم نمی پسندم

جزوءبرق صنعتی (ترانسفورماتور)

 

درباره ترانسفورماتور:

 

 ساختمان ترانسفورماتورترانسفورماتورها را با توجه به كاربرد و خصوصيات آنها به سه دسته كوچك متوسط و بزرگ دسته بندي كرد. ساختن ترانسفورماتورهاي بزرگ و متوسط به دليل مسايل حفاظتي و عايق بندي و امكانات موجود ، كار ساده اي نيست ولي ترانسفورماتورهاي كوچك را مي توان بررسي و يا ساخت. براي ساختن ترانسفورماتورهاي كوچك ، اجزاي آن مانند ورقه آهن ، سيم و قرقره را به سادگي مي توان تهيه نمود. 

 




تاریخ ارسال پست: شنبه 7 آذر 1393 ساعت: 23:56
می پسندم نمی پسندم

جزوءبرق صنعتی (خازن)


خازن

 

 

تصویر یک خازن


خازن‌ یا انباره عبارتست از دو صفحهٔ موازی فلزی که در میان آن لایه‌ای از هوا یا عایق قرار دارد. خازن‌ها انرژی الکتریکی را نگهداری می‌کنند و به همراه مقاومت‌ها، در مدارات تایمینگ استفاده می‌شوند. همچنین از خازن‌ها برای صاف کردن سطح تغییرات ولتاژ مستقیم استفاده می‌شود. از خازن‌ها در مدارات به‌عنوان فیلتر هم استفاده می‌شود. زیرا خازن‌ها به راحتی سیگنالهای متناوب AC را عبور می‌دهند ولی مانع عبور سیگنالهای مستقیم DC می‌شوند .




تاریخ ارسال پست: جمعه 7 آذر 1393 ساعت: 23:46
می پسندم نمی پسندم

جزوءبرق صنعتی (باطری وباطری شارژر)


 

باطري و باطري شارژر:

 

اصولاً در کلیه نیروگاهها و پستهای فشار قوی جهت کنترل و حفاظت تجهیزات نصب شده و مصارف اضطراری نصب شده نیاز به یک برق مطمئن و بدون وقفه می باشد. به همین دلیل متناسب با وضعیت پست از نظر وسعت تجهیزات و میزان مصرف آن، سیستم برق DC مورد نیاز نصب و مورد بهره برداری قرار می گیرد. این سیستم که برق لاینقطع به دستگاههای حفاظتی و سیستمهای اضطراری می رساند، به U.P.S (UNINTERRUPTABLE POWER SUPPLY) معروف است. دو عدد باطری شارژ که توسط برق AC مصرف داخلی تغذیه می شوند ، برق DC مورد نیاز پست را تأمین می نماید. برق DC تولید شده یک شین DC را تغذیه می نماید که این شین علاوه بر تحت شارژ نگه داشتن باتریهای پست وتأمین مصرفی خروجی های DC یک دستگاه کنورتور را که برق DC را به DC با ولتاژ کمتری تبدیل می نماید، تغذیه می کند . به طور مثال در یک پست فشار قوی برای مدار کنترل رله ها و کلیدهای قدرت، برق 120V DC (حدوداً 118 ولت) و برای پنجره آلارمها و چراغهای نشان دهنده وضعیت کلیدها به برق 50V DC (حدوداً 48 ولت) نیاز می باشد. بنابراین کنورتور ولتاژ 120V DC را به 50V DC تبدیل می نماید . در نتیجه نیاز به نصب باتریهای 50V نمی باشد. در شرایط نرمال یکی از باتری شارژها در مدار می باشد و ضمن تحت شارژ نگه داشتن باتریها، برق DC مورد نیاز پست را نیز تأمین می کند. در صورتی که به هر دلیل برق AC مصرف داخلی قطع شود ، باتریهای تحت شارژ می توانند حدود 15-10 ساعت برق DC مورد نیاز پست را تأمین نمایند




تاریخ ارسال پست: جمعه 7 آذر 1393 ساعت: 23:30
می پسندم نمی پسندم

جزوءبرق صنعتی (تست ایمن تجهیزات برقی)


تست ایمن تجهیزات برقی

 

 

 

این نوشتار راهنمای اولیه پبرامون تست ایمن تجهیزات برقی را ارایه نموده و مورد استفاده افرادی قرار می گیرد که در کارگاه تست وسایل برقی کار کرده و یا فرآیند تست را مدیریت می کنند. همچنین این راهنما برای کسانی که مستقیماً با تست تجهیزات برقی سر و کار دارند، مفید بوده و حاوی مطالب و اطلاعات تفصیلی در باره انواع خاص تست وسایل برقی نیز می باشد. تست تجهیزات برقی به دلایل متعددی انجام می شود که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:


 




تاریخ ارسال پست: جمعه 7 آذر 1393 ساعت: 23:17
می پسندم نمی پسندم

جزوء برق صنعتی (مصرف انرژی در صنعت برق)


مصرف انرژی در صنعت برق

 

 

امروزه مصرف انرژی در صنعت برق رو به افزایش است و اثرات مخربی بر روی سلامتی و ایمنی انسان داشته است. تاثیرات میدانهای الکتریکی و مغناطیسی بر روی سلامت و بهداشت انسان از مضرات این صنعت می‌باشد. ما در زندگی روزمره در محیط کار و خانه و مدرسه در معرض میدان الکتریکی و مغناطیسی هستیم. میدانهای مغناطیسی و الکتریکی به وسیله خطوط نیرو، سیمهای الکتریکی و تجهیزات الکتریکی تولید می شود





تاریخ ارسال پست: جمعه 7 آذر 1393 ساعت: 23:13
می پسندم نمی پسندم

جزوءکارشناسی برق صنعتی (شبکه های هوشمند)

شبكه هوشمند دقيقا چيست؟

ابتدا، بيائيد در مورد شبكه به شكلي كه هم اكنون موجود است صحبت كنيم: شما يك زير ساخت توزيع داريد كه شامل ايستگاه هاي توليد نيرو، خطوط انتقال ولتاژ-بالا براي حمل حجم بالايي از نيرو به سمت نقاط تحويل، ايستگاه هاي فرعي براي شكستن آن نيرو به ولتاژهاي پائين، مدارات تغذيه كننده، و در آخر ترانسفورماتورهاي توزيع براي كاهش بيشتر ولتاژ و مناسب استفاده در منزل شما ، مي باشد. هم اكنون، شبكه برق احتمالا در مورد زمان قطع برق چيزي متوجه نمي شود مگر پس از اينكه تعداد كافي از كاربران توخواني شوند. يك شبكه نيروي هوشمند ابزارآلاتي به دستگاه هاي شبكه مي افزايد، به ايستگاه هاي فرعي، و به خطوط انتقال، و حجم انبوعي از داده ها را جمع آوري مي كند و سپس اين داده ها را پردازش كرده، قادر خواهد بود تا بصورت يك شبكه خودكار عمل كند.

 




تاریخ ارسال پست: جمعه 7 آذر 1393 ساعت: 23:4
می پسندم نمی پسندم

ليست صفحات

تعداد صفحات : 4
صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد